852616380 vmotnam@vmotnam.lt
Select Page

  Džiaugiamės galėdami Jus pakviesti į tarptautinę mokslinę į praktiką orientuotą teisės psichologijos konferenciją Smurtas šeimoje: priežastys, pasekmės ir valdymas, kuri vyks 2019 m. spalio 4 d. Vilniuje, Mykolo Romerio universitete.

   Šios konferencijos tikslas yra inicijuoti, palaikyti ir stiprinti bendradarbiavimą tarp smurto artimoje aplinkoje reiškinį tiriančių mokslininkų bei smurto aukoms pagalbą ir paramą teikiančių praktikų.

  Konferencijos metu bus aptarti įvairūs smurto artimoje aplinkoje aspektai, analizuojami smurto šeimoje pasireiškimai, pristatomi mokslinių tyrimų rezultatai bei efektyvios praktikos. Taip pat bus aptarti pagrindiniai iššūkiai kylantys sprendžiant smurto artimoje aplinkoje problemą nacionaliniu ir pasauliniu lygiu. Konferencijoje pranešimus skaitys tarptautiniu mastu pripažinti ekspertai, tokie kaip prof. Rashida Manjoo, dr. Marceline Naudi, Lilija Henrika Vasiliauskė ir daugelis kitų.

Registracija į konferenciją rasite čia: http://dvconf2019.mruni.eu/?page_id=25

Konferencijos programą rasite čia: Konferencijos programa

Konferencijos pranešėjų prisistatymus rasite čia: http://dvconf2019.mruni.eu/?page_id=27, http://dvconf2019.mruni.eu/?page_id=169

Daugiau apie konferenciją skaitykite čia: http://dvconf2019.mruni.eu/

 

Iki susitikimo konferencijoje,

Konferencijos organizacinis komitetas.

 

Call Now Button